E Kartvizit

Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo

KVKK

KVKK Aydınlatma Metni

Hoşgeldiniz değerli müşterilerimiz! e Kartvizit olarak, kişisel verilerinizin güvenliği ve gizliliği konusundaki hassasiyetimizi en üst düzeyde tutmaktayız. Bu metinde, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (KVKK) uygun şekilde verilerinizin nasıl işlendiğine ve korunduğuna dair bilgileri bulacaksınız.

1. Veri Sorumlusu: e Kartvizit olarak, kişisel verilerinizin işlenmesinden sorumlu olan veri sorumlusuyuz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve işlemelerimizi etkili bir şekilde yönetebilmek için kişisel verilerinizi toplamaktayız.

2. Toplanan Kişisel Veriler: Hizmetlerimizden yararlandığınızda, adınız, iletişim bilgileriniz, sipariş detayları gibi kişisel verileriniz toplanabilir. Bu veriler, siparişlerinizin işlenmesi, ürünlerin teslimatı ve müşteri destek hizmetleri gibi amaçlarla kullanılır.

3. Veri İşleme Amaçları: Kişisel verileriniz, yalnızca belirli amaçlar doğrultusunda işlenir. Siparişlerinizin düzenlenmesi, ürünlerin üretilmesi ve teslimatının sağlanması gibi işlemler için kullanılır. Ayrıca, müşteri deneyiminizi iyileştirmek ve sizlere özel teklifler sunabilmek amacıyla da kullanılabilir.

4. Veri Paylaşımı ve Koruma: Kişisel verileriniz, yasal düzenlemelere uygun olarak üçüncü taraflarla paylaşılabilir. Ancak, verilerinizin güvenliği ve gizliliği en üst düzeyde tutulmakta olup, gerekli önlemler alınmaktadır.

5. Haklarınız: KVKK kapsamında, kişisel verilerinize erişim, düzeltme, silme, işleme amaçlarına uygun kullanımını talep etme gibi haklarınız bulunmaktadır. Bu haklarınızı kullanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

6. İletişim: Kişisel verilerinizin korunması konusundaki endişeleriniz veya talepleriniz için [iletişim bilgilerinizi ekleyin]. Müşteri destek ekibimiz size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.

e Kartvizit olarak, kişisel verilerinizi en iyi şekilde korumak ve sizlere güvenli bir deneyim sunmak bizim için önemlidir. Gizlilik politikalarımızı düzenli olarak güncelliyor ve iyileştiriyoruz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için verilerinizi en iyi şekilde değerlendiriyoruz.

İyi günler dileriz!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Resim
  • SKU
  • Değerlendirme
  • Fiyat
  • Stok
  • Kullanılabilir
  • Sepete Ekle
  • Tanım
  • İçerik
  • Ağırlık
  • Boyut
  • Ek Bilgiler
Dışına Tıklayın
Karşılaştır
Sepet Kapat